ANA SAYFA HAKKIMIZDA ÜRÜNLERİMİZ HİZMETLERİMİZ FOTO GALERİ İLETİŞİM
Hakkımızda
Efe Yangın ve İş Güvenliği, 2014 yılından itibaren, Yangın Algılama, Söndürme ve Güvenlik sektöründe faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Proje keşif, çizim, fiyatlandırma, satış, tesisat, montaj, devreye alma, periyodik bakım ve satış sonrası servis konularının tamamını aynı anda ve başarıyla yürütebilen, tecrübeli Satış-Proje ve Teknik Servis personelleriyle önde gelen ve bu uzmanlık gerektiren konularını bünyesinde bulunduran ender firmalardan biridir.

Diplomalı Yangın Uzmanı eğitmenlerimiz, sektörde uzun yıllardır çalışmanın getirdiği birikim ile sizlere en uygun çözümler sağlayabilmektedir. Bilindiği gibi; Yangın Güvenlik Sistemleri ürün özellikleri her geçen gün hızla ve olumlu yönde değişmektedir. Üreticinin kimliğinden çok, ürünün teknik özellikleri önem kazanmış bulunmaktadır. Doğru ürün seçimi ile etkinliği arttırılabilmekte ve maliyeti düşürmek mümkün olabilmektedir.

Müşterilerimizin ihtiyacına ve beklentilerini karşılayabilecek hizmeti en uygun fiyatla sağlamak, ve sağladığımız ürün ve sistemin yasal garantilerini hassasiyetle takip ederek satış sonrası kesintisiz hizmetimiz ile sistemimizin performansını üst düzeyde tutabilmek öncelikli amacımızdır.

:: SERTİFİKALARIMIZ
2016-2017 TSE HYB BELGEMİZ
2016-2017 TSE HYB BELGEMİZ

2016-2017 TSE HYB BELGEMİZ






 
Yangın Eğitim ve TatbikatıYangın Cihazı Satış ve DolumKeşif ve MontajYangın Cihazı Bakım Web Tasarım ve Programlama : Webkent Yazılım